Searching for sterilisatie?

   
   
 
sterilisatie
Sterilisatie vruchtbaarheid Wikipedia.
Bij de vrouw kan sterilisatie plaatsvinden door het blokkeren van beide eileiders. Sterilisatie door laparoscopie of via de vagina hysteroscopische sterilisatie is een betrekkelijk eenvoudige ingreep, waarbij de eileiders worden afgesloten door het plaatsen van clips of plugjes. De betrouwbaarheid van sterilisatie van de vrouw is lager dan aanvankelijk werd aangenomen.
Vasectomie Sterilisatie van de man gezondheid.be.
of zoek op rubriek. Vasectomie Sterilisatie van de man. Laatst bijgewerkt: november 2019. Delen Whatsapp Tweet Mail. In dit artikel. Vasectomie Sterilisatie van de man. Vasectomie Sterilisatie van de man. dossier Een vasectomie is een operatieve ingreep waarbij de zaadleiders worden onderbroken.
Sterilisatie bij de vrouw gezondheid.be.
Door een sterilisatie komt u niet eerder in de overgang. Als u vóór de sterilisatie de pil gebruikte en na de sterilisatie niet meer, moet u er wel rekening mee houden dat de menstruaties weer kunnen zijn zoals voor het pilgebruik en bij sommige vrouwen zelfs langduriger en heviger.
De" sterilisatie was het beste dat ons seksleven kon overkomen" Charlie magazine. De" sterilisatie was het beste dat ons seksleven kon overkomen."
Na die operatie ging mijn man vieren met zijn vrienden. En eerlijk: de sterilisatie was het beste dat ons seksleven kon overkomen! Voor de eerste keer in onze relatie is ons seksleven compleet zorgeloos. Geen gedoe meer met rubbertjes, geen sprake meer van een verminderd libido door de pil, geen angst meer om toch per ongeluk zwanger te raken.

Contact Us