Looking for parkeren?

   
   
 
parkeren
Parkeren in Sint-Truiden Sint-Truiden.
Dan magje namelijk gratis parkeren in en rond het stadscentrum.Je koopt deze kaart voor 1 euro in de Parkeerwinkel. In het hele centrum van Sint-Truiden kan je Shop&Go-parkeerplaatsen terugvinden. Op zo een parkeerplaats mag je maximum 30 minuten gratis parkeren.
Parkeren Lokaal Bestuur Geraardsbergen.
Afhankelijk van de tijd die men in het stadscentrum wil spenderen, kiest men voor onbeperkte parkeerduur op de gratis randparkings, 2 uur gratis parkeren met de parkeerschijf in de blauwe zone, 30 minuten gratis parkeren via Shop Go of betalend parkeren.
Parkeren in Brugge Stad Brugge.
Shop Go: een uur gratis parkeren in parking t Zand 15 euro. Stad Brugge heeft in samenwerking met Interparking beslist om vanaf 1 januari 2021 de Shop Go-formule in parking Centrum t Zand opnieuw in zijn originele vorm aan te bieden.
Parkeren in het centrum van Diksmuide Stad Diksmuide.
Parkeren met een mindervalidenkaart. Voertuigen waarin een geldige mindervalidenkaart achter de voorruit ligt, mogen in alle zones onbeperkt parkeren. Wie langer dan twee uur wenst te parkeren, kan terecht op de centrumparkings aan het station, aan de Fabrieksstraat en aan de Beerstblotestraat.
Parkeren CC Zwaneberg Heist-op-den-Berg.
En wie met de fiets of het openbaar vervoer komt, hoeft al helemaal niet te parkeren. Op P1 parking Cultuurplein en P7 parking Neerweg is het gebruik van de parkeerschijf alle dagen verplicht van 9 tot 18 uur, uitgezonderd op zon en feestdagen.
SMS-parkeren in Anderlecht, Vorst en Molenbeek parking.brussels NL.
Komt als geroepen nu er verhoogde controles worden aangekondigd. Een klein aantal Brusselse gemeenten biedt SMS-parkeren al aan, maar parking.brussels lanceert dat nu in alle gemeenten waar ze de parkeercontrole op zich neemt. Voortaan kunnen automobilisten in Vorst, Anderlecht en Molenbeek ook via sms betalen als ze parkeren op straat.
Moto's' parkeren Stad Gent.
Motorrijders vinden in Gent-centrum op de volgende plaatsen parkeerplaatsen bestemd voor moto's.: Hoe de motorfiets parkeren. Motorfietsen zonder zijspan of aanhangwagen mogen schuin of haaks op de rand van de rijbaan parkeren op voorwaarde dat zij binnen het aangeduide parkeervak blijven.
Gratis parkeren.
30 minuten en mindervalideparkeerplaatsen. Download het plan. Op het hele grondgebied van de gemeente Lanaken kunt u gratis parkeren. Toch zijn er enkele blauwe zones vooral in het centrum waar een specifieke regeling geldt en u uw parkeerschijf dient te gebruiken.
Parkeren Zwevegem.
Voor bepaalde categorie├źn personen heeft het gemeentebestuur parkeerkaarten ingevoerd waardoor de houders onbeperkt kunnen parkeren in de blauwe zone. Er zijn bewonerskaarten en parkeerkaarten voor zorgverstrekkers en aannemers. Om recht te hebben op een parkeerkaart moet men voldoen aan een aantal voorwaarden.
Parkeren.
Het ziekenhuis beschikt ook over abonnementen, met onbeperkte in en uitrijtijden. Abonnementen kan u verkrijgen aan de hoofdreceptie. Parkeren bij uw bezoek aan het Medisch Centrum Brakel. Het medisch centrum in Brakel is vlot toegankelijk en beschikt over enkele parkeerplaatsen naast het gebouw.
Waar kan je parkeren in Diepenbeek?
U ontvangt geen papieren kaart, de bewonerskaart is volledig digitaal. Meer info over hoe dit werkt vindt u op www.parkeren.be. Alle praktische informatie over parkeren in Diepenbeek vind je op het Parkeerplan Diepenbeek dat je hieronder kan downloaden. Parkeerplan Diepenbeek pdf, 1.40 MB.
A-stad.
Sorry, we merken dat je antwerpen.be niet zal kunnen gebruiken zoals wij het bedoeld hebben. Dit komt omdat je een verouderde versie van je internetbrowser gebruikt. Je kan dit verhelpen door een recente versie van je browser te installeren. Om verder te gaan, dient u JavaScript te activeren.

Contact Us