Search for app

   
   
 
app
WhatsApp Web.
Mobiele app - Wikipedia.
Elk mobiel besturingssysteem heeft een eigen winkel, zoals App Store Apple, Google Play Android, Windows Phone Store en BlackBerry App World. Apps voor het ene besturingssysteem kunnen niet zomaar op een ander systeem geïnstalleerd worden. Dit betekent dat per besturingssysteem een app ontwikkeld moet worden.
Applications Android sur Google Play.
2021 Google Conditions d'utilisation' Confidentialité Développeurs À propos de Google Lieu: Belgique Langue: Français Tous les prix incluent: TVA. En achetant cet article, vous effectuez une transaction avec GooglePayments, et vous acceptez les Conditions d'utilisation' et l'' Avis de confidentialité correspondants.
Applicatie - Wikipedia.
Buiten deze specifieke context wordt de term app" meestal gebruikt om een mobiele applicatie aan te duiden voor gebruik op een tablet of op een smartphone. De termen die Microsoft hanteert in de context van Windows 8 zijn Windows" 8 Store app" en app" voor Windows 8.
APP film Wikipedia.
Zo onthult de app haar diepste geheimen aan de buitenwereld. Pogingen om de app te verwijderen resulteren in mysterieuze ongelukken om haar heen. Wanneer Anna besluit tegen de app in te gaan, wordt ze dieper in de beangstigende wereld van de app getrokken.
18app.
Serve aiuto con SPID? Scopri come richiedere assistenza. I social ufficiali 18app sono quelli con la spunta blu. Diffida da chiunque ti offre denaro o altri beni in cambio del tuo Bonus Cultura. La compravendita del Bonus è un reato.
APP Wikipedia.
Bekijk alle artikelen waarvan de titel begint met APP of met APP in de titel. Dit is een doorverwijspagina, bedoeld om de verschillen in betekenis of gebruik van APP inzichtelijk te maken. Op deze pagina staat een uitleg van de verschillende betekenissen van APP en verwijzingen daarnaartoe.
Twitch. Twitch.

Contact Us