Results for bedrijfskunde

   
   
 
bedrijfskunde
Bedrijfskunde het begin, leiderschap het verschil TSM Business School.
Als inhoudelijke professional die wil groeien, loop je soms tegen de grenzen aan van je vakkennis en intuïtie. TSM begeleidt al 30 jaar professionals naar bedrijfskundige verdieping en persoonlijke groei. Toegesneden op jouw ambities: Executive MBA-programma, de Leergang Bedrijfskunde en de Basisopleiding Bedrijfskunde.
Studieopbouw.
Afgestudeerden aan het woord. Rebecca van der Ven. Aanmelden voor de Online. Binnen Technische Bedrijfskunde krijg je uiteenlopende vakken in diverse onderwijsvormen.
Voltijd Bedrijfskunde CHE.
Je kunt iets kiezen dat goed bij Bedrijfskunde past, maar ook een uitstapje maken dat meer bij je algemene of persoonlijke ontwikkeling past. In het tweede deel van je derde jaar kies je een afstudeerprofiel: Innovatieve Bedrijfskunde of Commerciële Bedrijfskunde.
Bachelor bedrijfsmanagement via verkorte route na bachelor handelswetenschappen en bedrijfskunde Kortrijk Vives Zuid.
De student moet reeds een bachelor of masterdiploma behaald hebben binnen het studiegebied handelswetenschappen en bedrijfskunde. Na onderzoek van voorgelegd EVK/EVC-dossier kan de student toegelaten worden tot het verkort traject. De student moet reeds een bachelor of masterdiploma behaald hebben binnen het studiegebied handelswetenschappen en bedrijfskunde.
Bedrijfskunde Bibliotheek Antwerpen.
Dat is echter ook niet de betrachting van Marc Buelens en co, zo blijkt al snel. Wat wel de bedoeling is: een basis aanbieden die zich niet enkel richt op studenten Mirjam Knockaert doceert het vak Bedrijfskunde aan eerstejaarsstudenten economie aan de Universiteit Gent, maar ook op wie in de praktijk staat.
Handboek Bedrijfskunde Uitgeverij Lannoo.
Herman Van den Broeck. Basiswerk bedrijfskunde, longseller in het hoger onderwijs. Hoe kan een bedrijf succesvol blijven in een eindeloos veranderende omgeving? Hoe belangrijk zijn ondernemers en innovatie voor een moderne economie? Leidt aandacht voor de mens in een bedrijf tot betere prestaties?
Bedrijfskunde hbo MER opleiding Hogeschool Inholland Hbo-opleidingen Hogeschool Inholland.
Lees meer over de afstudeerrichting Management Beleid van Business Studies. Na je hbo MER of bedrijfskunde. Als je onze opleiding Business Studies hebt afgerond en je gespecialiseerd hebt in Management Beleid voorheen bedrijfskunde MER, dan krijg je een titel mee: je mag jezelf Bachelor of Arts noemen!
Bedrijfskunde Vrije Universiteit Brussel.
De MSc in de Bedrijfskunde leert je de academische vaardigheden om in het management van een organisatie werkzaam te zijn. De opleiding opent carrièreperspectieven in diverse functionele domeinen zoals marketing, financiën en logistiek, en dit binnen verschillende sectoren. Aangezien de MSc in de Bedrijfskunde gericht is op mensen met verschillende, niet-bedrijfskundige achtergronden, zijn de jobmogelijkheden van zeer uiteenlopende aard.
Handelswetenschappen en bedrijfskunde Stedelijk Lyceum Pestalozzi.
Handelswetenschappen en bedrijfskunde. Na het volgen van deze module ken je de specifieke commerciële termen en uitdrukkingen in minstens één vreemde taal, die van een marketeer en/of verkoper verwacht worden. Lees meer over Commercieel taalgebruik. Werken in een commerciële omgeving vergt veel van je persoonlijke capaciteiten.
handelswetenschappen en bedrijfskunde VIVES.
Studiegebied handelswetenschappen en bedrijfskunde. Wist je dat 28% van alle studenten in Vlaanderen die een professioneel gerichte opleiding volgen voor handelswetenschappen en bedrijfskunde kiezen? Dit is met voorsprong het grootste studiegebied. En gelukkig maar want het bedrijfsleven de overheid en diverse organisaties hebben jullie echt nodig! Ze zoeken allen naar een boeiende mix van specialisten in bedrijfsmanagement office management toegepaste informatica toerisme en recreatiemanagement hotelmanagement of wellbeing en vitaliteitsmanagement.
bedrijfskunde Traduction française Linguee.
Dit geldt ook voor internationale accreditatieorganisaties of instanties, zoals de Europese organisatie EQUIS voor opleidi ng e n bedrijfskunde e n de Amerikaanse organisaties AACSB voor opleidi ng e n bedrijfskunde e n ABET accreditatie voor technische opleidingen in de VS en assistentie bij de opzet van accreditatiesystemen in andere landen.
Faculteit Economie en Bedrijfskunde Per faculteit Rijksuniversiteit Groningen.
Faculteit Economie en Bedrijfskunde. Faculteit Gedrags en Maatschappijwetenschappen. Faculteit Godgeleerdheid en Godsdienstwetenschap. Faculteit der Letteren. Faculteit Medische Wetenschappen. Faculteit Ruimtelijke Wetenschappen. Faculty of Science and Engineering. Faculteit Economie en Bedrijfskunde. Een overzicht van masteropleidingen en profielen van de faculteit Economie en Bedrijfskunde.:

Contact Us