Resultaten voor psychologie

   
   
 
psychologie
PSYCHOLOGIE KLINISCHE PSYCHOLOGIE AZ Sint-Jan.
Op onze drie campussen onderzoekt en behandelt de autonome afdeling Klinische Psychologie zowel kinderen, jeugdigen als volwassenen. We streven daarbij continuïteit na, door ervoor te zorgen dat de begeleiding van een patiënt doorheen het zorgtraject door dezelfde psycholoog gebeurt en zorgen ook voor een doorgedreven specialisatie op het vlak van diagnose, advies en begeleiding. Multidisciplinaire teams schakelen de psycholoog ook in vanuit een specifieke patiënten werking, om verslag uit te brengen omtrent de psychische aspecten van het ziek zijn. Dat gebeurt zowel op een psychiatrische afdeling als op afdelingen waar lichamelijke klachten behandeld worden. Psychologische zorg kan zowel op ambulante basis als tijdens een opname in het ziekenhuis.
marketing psychologie opleiding
Psychologie: organisatieschema UVC Brugmann.
Specialismen: Medische psychologie, interne liaison geriatrie. Lauriane FABRY Statuut: Psycholoog Site: Horta. Louise FRICK Statuut: Psycholoog Site: Horta. Specialismen: Psychologie senologie. Nathalie GUNDERMANN Statuut: Psycholoog Site: Horta/Astrid. Specialismen: Psychologie revalidatie, cardiologie, liaison psychologie, palliatieve zorgen. Florence HANARD Statuut: Neuropsycholoog Site: Horta.
psychologie
Onderwijskiezer.
Aan de UGent zijn er verschillende afstudeerrichtingen op bachelorniveau zie de opleidingen Psychologie: Bedrijfspsychologie en personeelsbeleid, Psychologie: Klinische psychologie, Psychologie: Onderwijs, Psychologie: Theoretische en experimentele psychologie. Aan de VUB en KU Leuven werken ze met keuzetrajecten in de derde bachelor zie de opleiding Psychologie: zonder afstudeerrichtingen.
psychologische
Alle artikels over psychologie" - Knack.be.
Alles over psychologie. Vandaag is mentale fitheid belangrijker dan ooit: zo kun je het leren. Vergeet het IQ of EQ, vandaag staat alles in het teken van de PQ, of positieve intelligentie. Met een positieve mindset verlaag je de kans dat je overweldig wordt in een wereld vol crisissen. Zelfs de grootste doemdenker kan het leren. Hoe kunnen we gelukkig zijn in woelige tijden? 'Streef' niet actief naar geluk'.' Klimaatcrisis, coronacrisis, energiecrisis, Oekraïnecrisis, de crisissen volgen elkaar in een ongezien tempo op. Kunnen we dan wel nog gelukkig zijn? Harvard-geluksprofessor Tal Ben-Shahar is overtuigd van wel. Maakt de oorlog in Oekraïne je angstig? Trauma-expert geeft tips. Het is normaal om je bij momenten angstig te voelen over de oorlog op het Europese continent. Deze adviezen van hoogleraar en trauma-expert Susan Rees helpen om de onrust onder controle te houden. Als ontspanning niet meer werkt. 10 wetenschappelijk bewezen strategieën om onrust tegen te gaan. Wat als zelfs ontspannende activiteiten niet langer helpen om jezelf opnieuw op te laden en de uitdagingen die op je pad komen, aan te gaan?
marketing psychologie studie
psychologie.
We zijn open over wat we met uw gegevens doen. Beheer uw privacy instellingen. Nu belangrijker dan ooit: steun kwaliteitsjournalistiek. Neem een abonnement op De Morgen. Volg De Morgen. Op alle artikelen, foto's' en video's' op demorgen.be rust auteursrecht. Deeplinken kan, maar dan zonder dat onze content in een nieuw frame op uw website verschijnt.
psychologen - AZ Sint-Lucas.
De confrontatie met ziek zijn doet vaak vragen en twijfels rijzen. Een team van psychologen staat ter beschikking van de patiënten enhun naaste betrokkenen. Samen met henzoekt unaar manieren om beter met de confrontatie van het ziek zijn te kunnen omgaan.
Het palet van de psychologie 9789046900109 Jakop Rigter Boeken bol.com.
Het palet van de psychologie 4e druk is een boek van Jakop Rigter uitgegeven bij Coutinho. Het palet van de psychologie behandelt zeven belangrijke stromingen in de psychologie: de psychoanalyse, het behaviorisme, de humanistische psychologie, de cognitieve psychologie, de systeemtheorie, de omgevingspsychologie en de biologische psychologie.
58 vacatures op het gebied van Psychologie - Academic Positions.
Poste Académique Temps Plein en Psychologie Clinique de la Petite Enfance et de lEnfance Faculté des Sciences Psychologiques et de LEducation. Référence: 2022/A045Date limite du dépôt des candidatures: 28/04/2022Date dentrée en fonction prévue le: 01/10/2022Descriptif du posteAcadémique temps plein dans le domaine de la Psychologie Clinique de la Petite Enfance et de lEnfance.
Bachelor Toegepaste Psychologie Howest.
Bachelor Toegepaste Psychologie. Lees mijn verhaal. De" brede waaier aan mogelijkheden houdt de opleiding boeiend en interessant." Bachelor Toegepaste Psychologie. De opleiding Toegepaste Psychologie aan Howest Brugge heb ik als zeer positief ervaren. De opleiding heeft mij zowel professioneel als persoonlijk gevormd. Het is een zeer praktische opleiding met voldoende theoretische achtergrond.
Masterclass De Psychologie van het Beïnvloeden - De Academie.
Hoe kunt u invloed uitoefenen op weerstand, groepsdruk en organisatiecultuur? Volgens Jan de Vuijst heeft dit alles te maken met een bekend fenomeen in de psychologie: percepties. Hierbij gaat het om wat u een ander 'laat' geloven; een heel sterk beïnvloedingsmiddel.
Psychologie AZ Maria Middelares.
Nadruk binnen de conventie werking ligt op het raadplegen en de diagnose van opgenomen patiënten op vraag van de behandelend ziekenhuisartsen. Daarnaast wordt tijd vrijgemaakt voor ambulante raadplegingen binnen nazorg of doorverwijzing en ambulante diagnostische onderzoeken, telkens op vraag van de artsen van ons ziekenhuis.
Praktische Raadgever Positieve Psychologie Gezondheid en Esoterie Boeken BoekenVoordeel.
In dit boek wordt uitgelegd hoe positieve psychologie in de praktijk werkt en leer je hoe je de principes ervan kunt integreren in je dagelijkse leven, bijvoorbeeld om je emotionele intelligentie te verbeteren, een doel en betekenis te vinden in je leven, beter te leren omgaan met uitdagingen, jezelf te accepteren en nog zoveel meer!

Contacteer ons