Searching for krant?

   
   
 
krant
KBR Belgicapress.
Dankzij projectsamenwerkingen is het initiële corpus uitgebreid met titels van het einde van het Frans bewind 1814-1815 en het Hollands bewind 1815-1830. Slechts één titel de Brusselse krant Le Soir kon worden gedigitaliseerd tot en met 1970. Dankzij de OCR-techniek Optical Character Recognition kunt u op woordniveau zoeken full-text search in paginas die worden bewaard bij de afdeling Kranten en hedendaagse media.
Krant DPGMedia.
Regionaal adverteren in de krant. Met 12, miljoen lezers is Het Laatste Nieuws de grootste krant van Vlaanderen, met ook een uitgebreid luik aan regionale pagina's. Welke regio je ook kiest voor je advertentie, impact en massaal bereik zijn gegarandeerd.
KrantenMaker.
Je kan een krant maken via smartphone, maar het gebruiksgemak is miniem gezien de vele editeerfuncties op een klein scherm. Een krant lezen via smartphone vormt dan weer geen enkel probleem. Waar kan ik mijn krant laten afdrukken? Vlaamse Nieuwsmedia voorziet niet in het drukken of publiceren van de kranten.
Digitale krant TUI.
Exclusief voor jou als TUI klant, bieden we je de eerste en de laatste dag van je vakantie met TUI een gratis digitale krant naar keuze aan! Enkele dagen voor je vertrek kun je via Mijn TUI je gratis digitale krant opvragen.
De-Krant Kranten, magazines thuis geleverd.
Woon en zorgcentra waar wij dagelijks kranten bezorgen in de regio: Aarschot, Rillaar en Scherpenheuvel-Zichem. Weken per jaar uw favoriete tijdschrift zorgeloos thuis geleverd. Dagen per jaar, de krant thuisbezorgd voor dag en dauw. 2015 de-Krant.be Dirk Mattheus Webdesign: Maxi-Print.
De Krant van West-Vlaanderen Actualiteit Abonnementen.be.
De geboorte van een kind, het overlijden van een buur, het huwelijksjubileum van een collega, de sportresultaten van een kleinkind, de tiende voorstelling van de lokale toneelgroep, de wafelenbak van de scouts, de beslissingen van de gemeenteraad Je vindt het allemaal in je lokale krant.
Schooltv: Kranten Hoe maken ze die eigenlijk?
Als je wilt weten wat het nieuws is, kun je de krant lezen. In deze clip laten we zien hoe een krant gemaakt wordt. Eerst bepaalt de nieuwsredacteur welk bericht er in de krant komt en welke foto's' daarbij moeten.
WINGENSE KRANT Vanparys.
Om het allemaal leefbaar te houden is er ruimte om te adverteren. Uw publiciteit maandelijks in De Wingense Krant vanaf 36 euro per maand met gratis Jaarabonnement. Dit betekent 11 publiciteiten, waarvan 3 publicaties in gans Wingene Zwevezele bedeeld laatste vrijdag van maart, augustus en november.
Gratis woordenboek Van Dale.
krant de; vm; meervoud: kranten 1 dag of weekblad; nieuwsblad: een papieren krant die gedrukt wordt; een digitale krant die op internet verschijnt als een krant bijzonder slecht. Dit woord opzoeken in onze grootste woordenboeken? Bestel nu uw toegang of probeer Van Dale Online gratis.
Gazet van Antwerpen.
8 blunders in je keukenontwerp die je maar beter vermijdt. Wanneer is een gekocht huis écht van jou? Leonardo DiCaprio koopt een villa van 7.1 miljoen voor iemand héél speciaal. 4 keer wonen op het water. Deze woonboten staan te koop! 8 tips voor een goede verstandhouding met de buren. Het overbruggingskrediet in vijf vragen en antwoorden. Wonen in een afgedankte graansilo. Mercedes-Benz trucks vanaf nu ook welkom bij Truck Trading Antwerpen. Brody verdubbelt vastgoedportefeuille met overnames in onder meer Antwerpen. 5 openingen van nieuwe faillissementen. Vaccinatie op werkvloer bij Geelse bedrijf. Lier wil meer mensen aan het werk. Sixie is start-up voor 60-plussers. Hoeveel verdien je als technieker? Privacy: wat mag je werkgever controleren? Hoogsensitief: zo vind je werk dat bij je past. Een relatie op het werk: de dos en donts. Het salaris van een copywriter bij Brouwland? Hét geheim om productiever te worden. Waarom je meer nutteloze dingen moet doen. Terug naar boven. Stad en Rand. Neem een abonnement. Lees de krant online.
Maak je eigen krant Happiedays.
Ontdek welk van onze platformen het beste bij jou past en ga meteen aan de slag! Bekijk ons volledig aanbod. Hoeveel kost mijn krant? Wist je dat je jouw eigen krant kan laten drukken vanaf 1 exemplaar? Bereken de kostprijs hieronder.
Jaarabonnement Krant van West-Vlaanderen Lerarenkaart Klasse.
Klasse Lerarenkaart Voordelen Jaarabonnement Krant van West-Vlaanderen Jaarabonnement Krant van West-Vlaanderen. Log in om te bewaren. Opgelet: wegens COVID-19 zijn bezoeken aan musea, bioscopen en andere activiteiten niet of slechts beperkt mogelijk. Kijk dus vooraf op de website van een voordeel om zeker te zijn dat het Lerarenkaart-aanbod geldt.

Contact Us