Searching for klinische?

   
   
 
klinische
Klinisch Wikipedia.
Klinische lycantropie, een psychische aandoening waarbij iemand lijdt aan de waan dat hij in een dier verandert, zich voelt als een dier of zich als een dier gedraagt. Bekijk alle artikelen waarvan de titel begint met Klinisch of met Klinisch in de titel. Dit is een doorverwijspagina, bedoeld om de verschillen in betekenis of gebruik van Klinisch inzichtelijk te maken.
Klinische psychologie Wikipedia.
De klinisch psycholoog is een specialist. Hij is dan ook vooral te vinden in de gespecialiseerde gezondheidszorg. Een belangrijk werkterrein is de geestelijke gezondheidszorg, zoals Riaggs en psychiatrische ziekenhuizen. Daarnaast zijn klinisch psychologen te vinden in algemene ziekenhuizen, revalidatie-instellingen, kinderpsychiatrische instellingen en Tbs-klinieken.
Wat is een klinische studie? UZA.
Wat is een klinische studie? Klinische studie in vier fases. Wetgeving rond klinische studies. Hoe verloopt de aanvraag van een klinische studie? Hoe verloopt een klinische studie? Rechten en plichten van deelnemers. Aansprakelijkheid en verzekering. Compassionate use en medical need.
klinisch WikiWoordenboek.
Zie Wikipedia voor meer informatie. klinisch" in: Sijs, Nicoline van der, Chronologisch woordenboek. De ouderdom en herkomst van onze woorden en betekenissen, 2e druk, Amsterdam / Antwerpen: Veen, 2002; op website dbnl.org; ISBN 90 204 2045 3. klinisch op website: Etymologiebank.nl.
Klinische farmacie FOD Volksgezondheid.
Rapport van de activiteiten klinische farmacie 2017" Evolutie van de klinische farmacie in de Belgische ziekenhuizen" PPT-presentatie van het rapport 2017 met conclusies voor eigen gebruik in het ziekenhuis. Rapport van de activiteiten klinische farmacie 2016" Klinische farmacie in de Belgische ziekenhuizen: Ontwikkeling van gestructureerde methodes om de continuïteit van de farmaceutische zorg te verbeteren" met optie voor benchmarking.

Contact Us