Looking for klinische?

   
   
 
klinische
Klinisch Wikipedia.
Bekijk alle artikelen waarvan de titel begint met Klinisch of met Klinisch in de titel. Dit is een doorverwijspagina, bedoeld om de verschillen in betekenis of gebruik van Klinisch inzichtelijk te maken. Op deze pagina staat een uitleg van de verschillende betekenissen van Klinisch en verwijzingen daarnaartoe.
Klinische psychologie Wikipedia.
De opleiding tot klinisch psycholoog Kinderen en Jeugd is een landelijke opleiding. De opleidingseisen worden vastgesteld door het CSG. De RSG moet de opleidingsinstellingen en hoofdopleiders erkennen. Werk bewerken bron bewerken. De klinisch psycholoog is een specialist. Hij is dan ook vooral te vinden in de gespecialiseerde gezondheidszorg. Een belangrijk werkterrein is de geestelijke gezondheidszorg, zoals Riaggs en psychiatrische ziekenhuizen. Daarnaast zijn klinisch psychologen te vinden in algemene ziekenhuizen, revalidatie-instellingen, kinderpsychiatrische instellingen en Tbs-klinieken. Veel klinisch psychologen hebben een eigen praktijk, al dan niet in combinatie met een functie binnen een instelling. Externe link bewerken bron bewerken. Federatie van Gezondheidszorgpsychologen. Vind een artikel. Hulp en contact. Links naar deze pagina. Deze pagina citeren. Downloaden als PDF. In andere talen. Deze pagina is voor het laatst bewerkt op 3 mei 2021 om 0926. De tekst is beschikbaar onder de licentie Creative Commons Naamsvermelding/Gelijk delen, er kunnen aanvullende voorwaarden van toepassing zijn. Zie de gebruiksvoorwaarden voor meer informatie.
Wat is een klinische studie? UZA.
Wat is een klinische studie? Wat is een klinische studie? Wat is een klinische studie? Een wetenschappelijk onderzoek of klinische studie is dus een bundeling van wetenschappelijke vragen. Door een antwoord te zoeken op die vragen hopen de onderzoekers de geneeskunde te verbeteren.
klinisch WikiWoordenboek.
Geluid: klinisch hulp, bestand. Woordherkomst en opbouw. Leenwoord uit het Latijn, in de betekenis van m.b.t. een kliniek voor het eerst aangetroffen in 1815 1. afgeleid van kliniek met het achtervoegsel isch 2. stellend vergrotend overtreffend. medisch direct voor de arts hulpverlener zichtbaar.
Klinische farmacie FOD Volksgezondheid.
Rapport van de activiteiten klinische farmacie 2017" Evolutie van de klinische farmacie in de Belgische ziekenhuizen" PPT-presentatie van het rapport 2017 met conclusies voor eigen gebruik in het ziekenhuis. Rapport van de activiteiten klinische farmacie 2016" Klinische farmacie in de Belgische ziekenhuizen: Ontwikkeling van gestructureerde methodes om de continuïteit van de farmaceutische zorg te verbeteren" met optie voor benchmarking.

Contact Us