Resultaten voor ziekenhuis

   
   
 
ziekenhuis
Patiënten - AZ Sint-Elisabeth Zottegem.
In ons ziekenhuis is er naast de medische en verpleegkundige zorg ook aandacht voor je sociale, psychische en spirituele noden. Er staat een uitgebreid team van psychosociale medewerkers voor jou klaar. Zij vormen samen de dienst patiëntenbegeleiding. 1 april 2022. Ons ziekenhuis verwelkomt nieuwe reumatoloog en psychiater.
vacature
De kwaliteit van de zorg in Vlaanderen in beeld.
Deze website biedt zorgvoorzieningen in Vlaanderen een centraal platform om hun resultaten op het vlak van kwaliteit van zorg op uniforme wijze publiek te rapporteren en te vergelijken. Deze metingen gebeuren aan de hand van een set van indicatoren ontwikkeld met de sector volgens een evidence-based methodologie. Deelnemende voorzieningen nemen zo een voortrekkersrol op in Vlaanderen op het vlak van zorgkwaliteit en transparantie. Zoek een voorziening.: Hoe gebruik je deze website? Vergelijk voorzieningen Vergelijk voorzieningen. Centrum geestelijke gezondheid. Psychiatrische afdeling in algemeen ziekenhuis.
ict vacatures ziekenhuis
Coronavirus reist door Europa na fout in Italiaans ziekenhuis De Tijd.
Coronavirus reist door Europa na fout in Italiaans ziekenhuis. Naast Iran en Zuid-Korea vormt Italië de nieuwe frontlijn in de coronacrisis. Covid-19 kreeg vrij spel in het noorden van het land nadat een ziekenhuis in de gemeente Codogno in de fout gegaan was.
planner
Bezoek het operatiekwartier via het virtueel ziekenhuis AZ Maria Middelares.
Ga naar hoofdinhoud. Bezoek het operatiekwartier via het virtueel ziekenhuis. woensdag, 10 juli, 2019. Bezoek het operatiekwartier via het virtueel ziekenhuis. Op www.virtueelziekenhuis.be kan je aangeven op welke manier je het ziekenhuis verder virtueel wil verkennen, als bezoeker of als patiënt.
jobs
Heilig Hart Leuven.
Wat is er anders omwille van Covid-19? Wat kost mijn bezoek aan het ziekenhuis? Hoe maak ik een afspraak? Wat als ik opgenomen moet worden? Hoe bereik ik het ziekenhuis? Waarmee kunnen wij je helpen? Afspraak maken 016 20 92 09.
vacatures
Sint-Anna Sint-Remi Ziekenhuis - Onze ziekenhuissites - Chirec.
Daarom heeft het Brussels Hoofdstedelijk Gewest beslist de toegangsvoorwaarden voor de meest vervuilende voertuigen, die verantwoordelijk zijn voor een groot deel van de luchtvervuiling, geleidelijk te beperken. Om meer te weten over deze nieuwe regelgeving, klik hier. Sint-Anna Sint-Remi Ziekenhuis.
schoonmaakbedrijf
Forfaitarisering van de farmaceutische specialiteiten in het ziekenhuis - RIZIV.
Hoe is het forfait berekend? Het forfait van de farmaceutische specialiteiten met uitzondering van de specialiteiten vermeld in de voornoemde lijst van elk ziekenhuis is berekend op basis van een nationale gemiddelde kost per APR-DRG All Patient Refined Diagnosis Related Groups en per graad van ernst.
aftrekbaar
Zelfhulpvriendelijk ziekenhuis - Fapa.
Het project 'zelfhulpvriendelijk' ziekenhuis wil hier verandering in brengen. FAPA tekende een overeenkomst met Jessa Ziekenhuis voor meer samenwerking. Door het ondertekenen van de intentieverklaring onderschrijft het Jessa Ziekenhuis het concept 'Zelfhulpvriendelijk' Ziekenhuis dat ZOPP Limburg wenst te integreren in de Limburgse ziekenhuizen.
fysiotherapiesuri.nl
OLV Ziekenhuis Aalst-Asse-Ninove.
Zo bereik je Dam, en iets verderop de parking van het ziekenhuis en het Kerkplein. Ook in tijden van COVID-19 kunnen kankerpatiënten van het OLV Ziekenhuis met een vrijwilliger van Kom Op Tegen Kanker praten. webmaster at olvz-aalst dot be.
vacatures
Beringen - Ziekenhuis voorbereid op coronavirus - Internetgazet.
Daarnaast heeft het ziekenhuis uiteraard ook een samenwerking met de huisartsen in de regio. Naast de verhoogde waakzaamheid van de artsen en ziekenmedewerkers in het algemeen, volgt de dienst spoedgevallen bijzonder nauwkeurig de binnenkomende patiënten op. Concreet is een plan van aanpak uitgewerkt, mocht een patiënt met vermoedens van besmetting zich aanmelden.
nijmegen
Mariaziekenhuis Noord-Limburg.
Coronatest voor reizen/evenementen. Verras een patiënt: stuur een e-kaartje! Een kaartje krijgen vindt iedereen fijn. Stuur daarom eens een elektronische wenskaart: wij printen uw kaartje en bezorgen het aan de patiënt. Een modern, sociaal en vlot bereikbaar ziekenhuis. gelegen te Overpelt.
planner
Revalidatieziekenhuis Inkendaal Vlezenbeek.
Gelieve er rekening mee te houden dat er soms therapieën en/of onderzoeken voorzien zijn tijdens die bezoekuren nooit na 17u dewelke voorrang hebben op het bezoek. Om onze visie en missie te bereiken passen wij verschillende strategieën toe in ons beleid.
taxi

Contacteer ons